Hirdetés

Emma Stone tízévente csinálna egy új Zombieland-filmet

|

A színésznőnek elég érdekes elképzelése van a franchise jövőjét illetően, de nem biztos, hogy a rajongók örömmel fogadnák a dolgot.

Hirdetés

Tíz év után folytatást kap a 2009-es Zombieland, ami egészen zseniális módon csinált vígjátékot a zombiapokalipszisból, szóval érthető, hogy már alig várjuk a második részt. Az egyik főszereplőnek pedig már konkrét elképzelése is van arról, miképp kellene folytatni a sorozatot.

Hirdetés

Az Entertainment Weekly nemrég Ruben Fleischerrel, a Zombieland-filmek rendezőjével beszélgetett, és amikor egy esetleges harmadik részről kérdezték, elárulta, hogy a Wichitát alakító Emma Stone szerint jó móka lenne, ha tízévente mindig összejönnének egy újabb filmre. A rajongók viszont már kevésbé örülnének, amiért ennyit kellene várni a folytatásokra, szóval valószínűleg a színésznő sem gondolta komolyan a dolgot.

Egyébként Fleischer szerint azért kellett ekkora időnek eltelnie a két film között, mert mindenkinek kellett egy kis szünet, hogy kipróbálhasson új dolgokat, illetve egy darabig azt sem tudták, milyen sztorit lehetne elmesélni a második részben. Úgy voltak vele, hogy ha már csinálnak egy folytatást, az legalább olyan jó, vagy még jobb legyen, mint az első rész.

A Zombieland: Double Tap október 17-én debütál a magyar mozikban, de azt nyilván még nem tudni, hogy érkeznek-e a későbbiekben további folytatások. Ti örülnétek neki, ha folytatódna a sorozat a második rész után?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)