Hirdetés

Zombieland - nem lesz sorozat, köszi mindenkinek

|

Soha ne hagyatkozz a nézettségi adatokra, és ne kérdezd meg a fórumozókat - ezt kellene tanítani a tévéseknek, különben szépen lassan elveszítünk mindent. Zombieland sorozat kasza.

Hirdetés

Nem vagyok hajlandó tárgyilagosan kezelni a következő hírt. A Sorozatplanet számolt be arról ma, hogy nem lesz Zombieland sorozat. Pedig mi is nagyon vártuk az Amazon keze alatt futó, kultikus filmből tovább gondolt szériát, de a pilot után jött a kasza.

Saját GameStar oldalam van arra, hogy hisztizzek (jogosan vádolhatnak nagyzolással), de engem elszomorított ez a fejlemény. Pedig a kezdeti kritikák szerint lett hangulata, aztán persze öntudatra ébredt a troll, és özönlött a rosszmájú, epés komment. (Vajon miért kötődik a beszólogatás belső szervekhez, tudja valaki?) Bárhogy is, az Amazon nem folytatja a sorozatot, tehát nem lesz zombis móka, köszönjük mindenkinek. Röviden ennyi, felhúztam magam, le is ülök.

Akit érdekel a pilot kritika, kattintson a linkre, fájjon csak a szív.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)