Hirdetés

Zoolander 2 - megjött az első előzetes

|

Ben Stiller, Owen Wilson, Benedict Cumberbatch, Penellope Cruz és a haldokló Justin Bieber is szerepel a Zoolander folytatás első igazi trailerében.

Hirdetés

A Zoolander 2-ben valaki a világ leggyönyörűbb embereit gyilkolássza, és mivel halála előtt mindegyikőjük Derek nézésével szelfizett, őt és Hanselt kérik meg, hogy segítsenek kideríteni a gyilkos kilétét.

Valójában nem is rejtély az, hogy ki a gyilkos: nem más, mint a mostanra börtönedzett, Will Ferrell alakította Mugatu. A folytatás az első előzetes alapján hasonlóan idiótának tűnik, mint az első rész, csak sokkal, sokkal több benne a selfie. Stiller, Wilson és Ferrell is olyan, mintha egy percet sem öregedett volna, de úgy tűnik, Zoolandernek már nem megy olyan jól a Magnum. Edzeni kell még.

A Zoolander 2 jövő februárban kerül a mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)