Hirdetés

Megvan az új Zorró film főszereplője és rendezője

|

Újabb híreket kaptunk a következő, jövőben játszódó Zorró filmről, ugyanis megismertük a főszereplő és a rendező személyét is. Finoman szólva is érdekes az elképzelés.

Hirdetés

Sok változáson ment keresztül az új Zorró tervezete, mire eljutott a mostani formájáig. Kezdetben a 20th Century Fox támogatta, Gael Garcia Bernal (Mozart in the Jungle) írt alá a címszerepre, a rendezői székbe az X-Men filmek vizuális effektjeiért felelős Rpin Suwannath csücsült, névnek pedig a Zorro Rebornt szerették volna. 

Ebből az elképzelésből mára már semmi sem maradt Gaelen kívül: a Fox dobta a projektet, így a Lantica Pictures és a Sobini Filmes cégek finanszírozzák, a Zorro Reborn címet átkeresztelték szimplán Z-re, továbbá Suwannath helyére Jonás Cuarón (Alfonso Cuarón fia) került, aki a saját forgatókönyvéből dolgozhat. A fiatalabbik Cuarón dolgozott már együtt Bernallal a Desiertón, így összeszokott párosként néznek elébe a forgatásnak, amely ősszel kezdődhet a Dominikai Köztársaságban, a Pinewood filmstúdióban. 

Az új Zorró, vagyis a Z egy igencsak különös koncepciót szeretne bemutatni, amelyről egyelőre annyi bizonyos, hogy az apokalipszis utáni közeljövőben játszódik majd. Mi a véleményetek a dologról? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)