Hirdetés

Napi büntetés: készül a Zorro reboot, női főszereplővel

|

Mi több, napjainkban fog játszódni, ha egyáltalán sikerül valamit kihozni a koncepcióból.

Hirdetés

Nem gondolom, hogy automatikusan sokkoló nyakörvet kellene adni mindenkire, akinek az a rettentő egyedi ötlete támad, hogy megváltoztassa egy ismert és közkedvelt karakter nemét egy reboot kedvéért, de nehéz elképzelni, hogy a női főszereplős Zorro sorozat jól működhet.

Hirdetés

Úgy tűnik, csak a névre volt szüksége a CBS csoportnak, hogy felfigyeljenek az emberek a szériára. A Deadline értesülései szerint a CBS TV Studios a Propagate-tel együtt elkezdte kidolgozni a Zorro reboot részleteit; jelenleg annyit tudni, hogy az Alfredo Barrios Jr. által írt cselekmény napjainkban fog játszódni, a középpontban pedig Zorro leszármazottja, Z áll majd, aki ugyanazt csinálja, mint felmenője: a védteleneket védelmezi, és alighanem Z betűket vág dolgokba. Egyelőre úgy tudni, az NBC csatornán fog menni, de nem lepődnénk meg, ha közvetlenül az NBC-féle streaming szolgáltatásra, a Peacockra tennék fel.

A fenti képen amúgy egy halloweeni Zorro jelmez és viselője látható, a főszereplőt alakító színésznő kiléte még kérdés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)