Hirdetés

Szerinted is rémisztő Homer Simpson? Bizarr graffitiken láthatod kedvenc karaktereidet

|

Filmek, rajzfilmek és tévésorozatok is inspirálják David Lozano alkotásait.

Hirdetés

Mindig roppant érdekes látni a kedvenc karaktereinket olyan stílusban, amilyenre talán a legtöbben nem is gondolnának. Egy spanyol művész elhagyatott épületekben alkot, és a saját, egyedi elképzelései alapján, a környezeti elemek felhasználásával készít graffitiket népszerű tévés és filmes figurákról.

David Lozano elsősorban Barcelona városában keresi a megfelelő helyszíneket az egyedi, sokszor bizarr és félelmetes alkotásaihoz.

Hirdetés

A katalán városban egyébként is jelentős kulturális hatása van a klasszikus és a kortárs művészeteknek, így David munkái nemcsak az utcákon, hanem a közösségi médiában is népszerűvé váltak.

Az alábbi galériában (köszi, Bored Panda) láthatjátok többek között Homer Simpsont egy rakás fánkkal, egy horrorba illő minyont, a Sütiszörnyet, illetve Johnny Depp több klasszikus karakterét is.

Ha tetszenek David alkotásai, még többet megtekinthettek a saját Instagram oldalán. Nektek melyik graffiti a kedvencetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)