Hirdetés

Zseniális törölt jelenetet mutatunk a Borat 2-ből

|

Hálás köszönet az Amazon Prime-nak azért, hogy nem maradtak örökre a vágóasztalon ezek a pillanatok.

Hirdetés

Mikor egy film valós emberek valós reakcióira épít, ahogy találkoznak a Sacha Baron Cohen által megformált Borat Sagdiyevvel, tulajdonképpen egyértelmű, hogy olyan vicces jelenetek születnek majd, mint amikkel tele van a tavaly bemutatott Borat utólagos mozifilm: Királyságos vesztegetőajándék leszállítása amerikás vezéreknek egykor dicső kazah nép javára című film. Igen, ez a teljes címe.

Persze hiába a relatív kötetlen hangvétel, így is forgattak olyan jeleneteket, amelyek egyszerűen nem passzoltak a film narratívájába, ezért végül nem használták fel.

Hirdetés

Ahhoz azonban túl sok volt a mesterien kivitelezett kínos pillanat, hogy csak úgy a feledésbe merüljenek, az Amazon pedig volt oly jó, hogy összegyűjtötte ezeket és kirakta a YouTube-ra, hogy mindenki viccreléje kiéghessen néhány perc leforgása alatt:

Ha elhisszük, hogy az oktató tényleg nem tudta, hogy kivel van dolga, igazán tiszteletre méltó, hogy milyen türelmes volt Borattal, még akkor is, ha látszik, hogy néha közel áll ahhoz, hogy elszakadjon a cérna.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)