Hirdetés

Kiderült, miért nem voltak bothanok a Zsivány Egyesben

|

A Lucasfilm egyik munkatársa most tisztázta ezt a kis félreértést a rajongók és készítők között.

Hirdetés

Egy, A jedi visszatérben elhangzott félmondat miatt sokan azt hitték, hogy a bothan kémek szerepet kapnak majd a Zsivány Egyesben, de Pablo Hidalgo most elmagyarázta, hogy végül miért maradtak ki a filmből.

Emlékeztek még arra, amikor Mon Mothma azt mondta a hatodik részben, hogy sok bothan vesztette életét a Halálcsillaggal kapcsolatos fontos információkért? Ha nem, itt egy kis emlékeztető.

Emiatt hitték azt sokan, hogy segíteni fognak Jyn Ersonak és csapatának a tervek ellopásában, csak közben nem vették figyelembe azt, hogy Mothma a Második Halálcsillagról beszélt, nem az eredetiről, amelyik a Zsivány Egyesben szerepelt.

"Szeretném végre tisztázni, hogy a bothanok semmilyen tervet nem loptak el. (…) Ők csak adatokkal szolgáltak a Halálcsillag elhelyezkedéséről, állapotáról és az Uralkodó odalátogatásáról. (…) Mon Mothma egyszer sem említ terveket. (…) A lázadók által vizsgált hologramon nem tervek vannak, egy tervrajzon nem szerepelne a félkész Halálcsillag úgy, mintha a Birodalom sose akarta volna befejezni."

- mondta Hidalgo.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)