Hirdetés

Zsivány Egyes - már biztos, hogy benne lesz Darth Vader

|

A jelek szerint mindannyiuk kedvenc sötét nagyura nem csak néhány képkocka erejéig bukkan majd fel.

Hirdetés

Lassan de biztosan közeledik a Zsivány Egyes decemberi premierje, a rajongók pedig mindent felforgatnak, hogy többet tudjanak meg az első Star Wars spin-off sztorijáról.

A harmadik és negyedik epizód közt játszódó film középpontjában a Halálcsillag terveit ellopni próbáló lázadó csoport áll majd, így nem csoda, hogy hónapok óta foglalkoztaja a rajongókat, vajon Darth Vader felbukkan-e a filmben. A választ most az Entertainment Weekly hozta el.

A lap megerősítette, hogy a Star Wars univerzum legikonikusabb karaktere fontosabb szerepet kap a filmben, így nem csak egy rövid cameo erejéig láthatjuk a vásznon. Hogy pontosan mi lesz a szerepe, illetve hogy ki öltheti magára a fekete sisakot, az egyelőre nem derült ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)