Hirdetés

Zsivány Egyes - váratlan helyen tűnt fel Darth Vader

|

Egyelőre nagy a titkolózás akörül, milyen szerepe lesz a Zsivány Egyes történetében Darth Vadernek és valószínűleg erre nem is a sith nagyúr legújabb felbukkanásából fogunk rájönni.

Hirdetés

Abban már biztosak lehetünk, hogy Darth Vader feltűnik majd egy cameónál komolyabb szerepben a Zsivány Egyesben, az első Star Wars spinoffban elfoglalt helyéről viszont sok mást nem tudtunk meg. A filmbéli kinézetét viszont most kicsit alaposabban megnézhetjük.

A szóban forgó kép mondjuk elég váratlan helyről érkezett, ugyanis mint kiderült, készül egy hivatalos francia kártyaszett a film karaktereivel, ennek az egyik lapján nézhetjük meg Vadert. Az is kiderült, hogy ez már a Rogue One hivatalos kritériumai szerint készült, tehát az Anakin Skywalkerből lett sith a Star Wars III-ban látott páncéljában jelenik majd meg, ami kicsit eltér az Egy új reményben látott jelmeztől. A Zsivány Egyes LEGO-készletei között is felfedezhető hajó viszont valószínűleg csak díszítés a lapon a Halálcsillaggal együtt, hacsak nem Vader nagyúr egy űrcsatába is belefolyik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)