Hirdetés

A Zsivány Egyes meglepően jó Pixar-karakterekkel

|

Újabb kiváló mashup alapanyaga lett a Zsivány Egyes előzetese, amiben Jyn Erso-t Meridára, a halálcsillagot pedig egy Toy Story-járműre cserélték az alkotók.

Hirdetés

Annyi paródia talán még nem készült a Zsivány Egyes trailere alapján, mint ahány feldolgozást a Star Wars, Az ébredő Erő előzetese szült, de így is elég sok kreatív mashupot láthattunk, amiknek sora egy újabb mókás videóval bővült.

A Darth Blender csatorna készítői kifejezetten az alig összeillő dolgok keverésére specializálódtak, így például a Pokémon GO-t is belevarázsolták már több hollywoodi kasszasikerbe. Legújabb videójukban az első Star Wars spinoff előzetesét dolgozták át, de a Zsivány Egyes traileréből gyakorlatilag csak a hangokat tartották meg. A képsorokat pedig a Pixar különböző animációs filmjeiből vették kölcsön, aminek eredményeként például a Szörny Rt. szereplői vették át sok lázadó karakter helyét.

Az aktuális droid, K-2SO szerepét Wall-e játszotta el, a Halálcsillag pedig a Toy Story malacperselye, Guba repülő változata lett. Összességében nagyon vicces lett a két világ találkozása, mindenképp nézzétek meg a videót!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)