Hirdetés

Zsivány Egyes - világszerte sikeres, már egymilliárd dollárt termelt

|

A Disney vezetősége dörzsölheti a tenyerét, lévén a legutóbbi Star Wars film már 1,011 milliárd dollárt hozott össze.

Hirdetés

A Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet két nagyobb mérföldkövet is átlépett 2017 elején. Először sikerült összehoznia több mint 500 millió dollárt (pontosan 512,2 millió) az amerikai mozikban, másodszor pedig 1 milliárd lett az nemzetközi bevétel.

Ezzel nemcsak ez lett a negyedik 2016-os film, ami átlépte az 1 milliárdot, de sikerült beharcolnia magát a Disney legjobban termelő négyesébe is. Az Amerika Kapitány: Polgárháború, a Szenilla nyomában és a Zootopia is átlépték az 1 milliárdos álomhatárt.

A Zsivány Egyes lett a legjobban termelő film az amerikai mozikban maga mögött hagyva ezzel a Szenilla nyomábant  (486 millió dollár) és az Amerika Kapitány: Polgárháborút (408 millió dollár).

A Halálcsillag terveinek megszerzéséről szóló sztorit nemsokára képregényformában is elolvashatjuk majd (megjelenés áprilisban várható), ami remélhetőleg még több részletet mesél el kedvenceink kalandjáról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)