Hirdetés

Zsivány Egyes - az egyik színész sokkal többet keresett, mint a többiek

|

A Zsivány Egyes egyik szereplőjének szerződéséről kiszivárgott infók nem csak azért elég érdekesek, mert sokkal többet keresett, mint bármelyik kollégája, hanem a Star Wars jövőjével kapcsolatban is sejtet egy érdekes részletet.

Hirdetés

Bár elsősorban minket is az foglalkoztat, mennyire tudott megfelelni a Zsivány Egyes a felé támasztott művészeti elvárásoknak, a film készítésének üzleti oldala sem teljesen érdektelen. Nemrég újabb infók szivárogtak ki a színészekkel kapcsolatos szerződésekről, amik néhány érdekes lehetőséget is előrevetítenek a franchise jövőjét illetően.

Az biztos, hogy ezúttal nem állt fenn a probléma, ami ellen Jennifer Lawrence is tiltakozni szokott, miszerint a színésznőket nem fizetik meg annyira, mint férfi kollégáikat, ugyanis a Zsivány Egyes esetében magasan a Jyn Ersót alakító Felicity Jones kapta a legnagyobb gázsit. Beszámolók szerint (amerikai dollárban) hétjegyű fizetéssel távozott, míg minden más kollégája egymillió dollár alatti összegért szerepelt a filmben.

Ami viszont ennél is sokkal érdekesebb, állítólag Jones szerződésében van egy olyan záradék is, ami alapján még egyszer eljátszhatja a szerepet. A kérdés már csak az, hogy ez milyen film lehet, ha a Zsivány Egyesnek nem lesz közvetlen folytatása.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)