Hirdetés

Zsivány Egyes - sokkal csicsásabb vége is lehetett volna

|

A Zsivány Egyest többször is átírták és újraforgatták, és nem ok nélkül. Eredetileg a befejezés is más lett volna.

Hirdetés

Gary Whitta, a Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet egyik írója beszélt az Entertainment Weekly újságírójának az eredeti lezárásról. Ha az első verzió nyer, akkor mindenki túlélte volna a kalandot.

A film végén mindenki meghalt, aki kicsit is érdekes volt, de ezt nem mindig tervezték így. Az eredeti változatban egy lázadó hajó az utolsó pillanatban kimentette volna Jyn bandáját a Scarif felszínéről. Az Alderaanról érkező hercegnő aztán átvette volna a tervrajzokat.

Ebben a verzióban is megjelent Darth Vader, aki azt a hajót támadta volna meg, amivel kihozták Jynéket. A sötét úr mondjuk nem futott volna össze a brigáddal, lévén z utolsó pillanatban megmenekültek volna Vader elől egy menekülő kapszulával, ami szépen elvegyült volna a törmelékben.

Végül ahogy csavarták a történetet belátták, hogy úgy lenne kerek az egész, ha a csapat nem hagyná el többé a Scarif felszínét. Jobb is volt ez így.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)