Hirdetés

Zsivány Egyes - újabb jelenetek a nemzetközi trailerben

|

Csupán néhány nappal a legújabb előzetes után most kaptunk egy olyan újravágott, nemzetközi verziót, amiben akad egy-két érdekesség.

Hirdetés

Mi már hihetetlenül várjuk a Zsivány Egyest, nem csak azért, mert a trailerek alapján nagyon izgalmasnak ígérkezik, hanem azért is, mert végre láthatunk egy Star Wars történetet, ami úgy is érdekes tud lenni, hogy nem a Skywalker családfára támaszkodik. Most egy újabb előzetessel gazdagodtunk, melyből ismét kiderül egy-két infómorzsa a sztoriról.

Még a múlt héten jelent meg a Zsivány Egyes új trailere, de már most kaptunk egy másikat, habár ezt nem mondhatjuk újnak. Az viszont biztos, hogy a nemzetközi trailerben vannak olyan apró jelenetek, amik a múltkoriban nem voltak benne, így már ezért érdemes lehet megnézni. Például ismét láthatunk Death Troopert, de ez csak hab a tortán.

Talán a leginkább szembetűnő részlet, hogy végre megtudhatjuk, hogyan illeszkedik a főszereplő, Jyn Erso a történetbe. Mon Mothma szerint az üzenetet a Halálcsillagról Galen Erso küldte (habár nem közvetlenül a lázadóknak, ami szintén fontos lehet), aki ugye Jyn apja. Galenről már korábban kiderült, hogy a zseniális Mads Mikkelsen fogja játszani, szóval reméljük, hogy sok szerephet jut majd a történetben.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)