Hirdetés

2048 - a legaddiktívabb játék és megoldása

|

A böngészős játékok új királya a 2048, amit lehetetlen abbahagyni. Gabriele Cirulli logikai mókája mindenkit azonnal magába szippant, de ha valaki csalni akar, annak is tudunk segíteni.

Hirdetés

Volt ugyebár a mobilos 1024 című játék, amit rongyosra játszott sok ember, Gabriele Cirulli pedig kicsit továbbgondolta a rendszert, és megalkotta a zseniális 2048 című alkotást. A játék lényege, hogy egy 4x4-es négyzetben kell a számokat úgy tologatni, hogy a 2 hatványai végül 2048-at adjanak ki. Az egész hálót mozgatjuk négy irányba, a mozgatásokkal az azonos értékek összecsúsznak és összeadódnak.

Az egyszerű és zseniális ötlet nagyon magával ragadó játékot ígér, és a kimaxolás nem könnyű feladat (bár nálunk Mercenary szinte azonnal kipörgette azzal a rémisztő koponyájával), így legalább a Flappy Birdöt már-már fanatikusan gyalázó szellemi elit klub is megnyugodhat, hogy nemcsak bugyuta ötletekkel lehet tömeghipnózist elérni. A 2048 addiktív, érdekes és lebilincselő játék, amit csak ajánlani tudunk mindenkinek (mobilon és tableten is tökéletesen működik az érintőképernyőre optimalizált változata böngészőben futtatva), ide kattintva érhető el.

Ha pedig valaki nem bír magával, és csalni szeretne, annak íme a 2048 végigjátszás (vagyis lépésenként is végignézhetjük a megoldást), mi nem élünk ilyesmivel. Így nekem a legmagasabb pontszám eddig 7088, és 512 volt a legnagyobb szám, amit láttam a táblán. Nektek mi a legjobb eredményetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)