Hirdetés

3DS-t osztogatnak a múzeumban - videó

|

Ki hitte volna, hogy a Nintendo kézikonzolja a kultúra szolgálatába is állhat? A Louvre vezetősége szerint ez jó ötlet.

Hirdetés

Épp a napokban szomorkodtunk, hogy a Nintendo kicsit visszavett, de ez persze nem jelenti azt, hogy ne lehetne sikerekről beszámolni.



Szerintem például az is jelentős siker, amikor egy kézikonzolról kiderül, hogy nem csak játékra alkalmas. A Louvre például nemrég 5000 darab 3DS-t vásárolt, hogy virtuális tárlatvezető szoftvert használva segítsék a vendégeket. A 3D-s kijelzőn látványos bemutatók, az alsó képernyőn térkép látható, a fülesben pedig magyarázó szövegek kísérik a múzeumi sétát. Működés élesben az alábbi videón:



Ez egy kiváló ötlet, megint bizonyítható, hogy még egy egyértelműen játékra szánt konzol esetében is lehet új területeket bevonni az értékesítésbe, csupán kreativitás kérdése az egész.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)