Hirdetés

4x4jam - az egykori 1nsane alapjain készült magyar iPhone játék

|

Szeretjük Debrecent. Gyönyörű a város, fantasztikusak az emberek, világszépek a lányok... És ott van az egyik legstabilabb, legjobb magyar fejlesztőcsapat, az Invictus is.

Hirdetés

Bizony már jó néhány éve nyomják az ipart, s mivel élnek is virulnak, ebből is látszik, hogy jól csinálják a dolgukat.

Most meghallották az új idők új szavait, és elővették egyik régi klasszikus sikerüket, az 1nsane-t majd leporolták és gyorsan átírták iPhonera. Ebből is látszik, hogy az iPhone-t lassan valóban komolyan kell venni, mint játékkonzolt, hiszen régi nagy sikerek átiratai sorban érkeznek rá (erről majd külön hírt írok), és most már büszkeségtől dagadó kebellel vehetjük tudomásul, hogy újabb magyar fejlesztők is beléptek az iPhone sikervárományos játékai közé. 

A 4x4jam az appstore-ban kapható, ára 3,99 dollár

S akinek ez sem elég, annak íme egy videó a játékról:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)