Hirdetés

A Call of Duty: Mobile-ban is lesz Gulag

|

Érkezik a pálya, azonban nem a battle royale mód elemeként kerül be.

Hirdetés

A Call of Duty: Mobile-ban is van battle royale játékmód, de az sok tekintetben elmarad a Call of Duty: Warzone-tól, nem is lehet egy szinten kezelni a kettőt. Ugyanakkor hagyományos multis összecsapásokban is részt vehetünk, így a Modern Warfare Gulag pályájának lesz helye a mobilos spin-offban.

Hirdetés

A Call of Duty: Mobile hivatalos Twitter oldala kirakott egy teasert, ami a Gulagból mutat egy képet, később pedig elkezdtek özönleni a játékmenet videók, melyek a COD: Mobile tesztverziójából származnak. Ezekből úgy tűnik, hogy a Gulag egy 2v2-es csatatér lesz, ahogy a Modern Warfare Gunfight módjában is láthattuk.

Egyelőre nincs hír arról, hogy ezt a battle royale-ba is beépítenék, pedig nem volna rossz. Kérdés, hogy technikailag megoldható-e, amivel kapcsolatban vannak fenntartásaink.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)