Hirdetés

A Call of Duty: Mobile egy olyan új csatateret kapott, ami mindenkinek ismerős lesz

|

A Call of Duty-sorozat történetének egyik legkisebb pályája most a mobilos verzióba is bekerült.

Hirdetés

A Call of Duty: Mobile tényleg a franchise egyik komoly zászlóshajójává vált, így a fejlesztők rendszeresen frissítik azt komolyabbnál-komolyabb tartalmi csomagokkal. Ezúttal egy új csatateret kaptunk, egy visszatérő vendég képében.

A kérdéses pálya a The Shipment, ami már több Call of Duty epizódban is felbukkant. Az 5v5-ös mészárszék kaotikus meccseiről és kifejezetten apró méretéről híres.

Hirdetés

Ha van tökéletes COD Mobile pálya, akkor ez az. A kis méret lehetővé teszi, hogy gyors és pörgős tűzharcokat vívjunk és percek alatt lepörgethessünk 1-1 kört. A frissítéssel érkezett verzió egyébként a Call of Duty: Modern Warfare változat, így aki játszott a 2019-es lövöldével, annak tényleg ismerős lesz a terep.

A The Shipment a Season 2 Day of Reckoning frissítéssel érkezett, ami hozott egy rakat javítást, egy új battle passt, és egy új operátort is. Akit érdekel a teljes frissítési jegyzék az itt átolvashatja azt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)