Hirdetés

A Call of Duty: Warzone mobilokra is megérkezhet

|

A kiadó egy álláshirdetésben keresett vezető beosztású alkalmazottat egy mobilos Call of Duty játékhoz, mely árulkodó módon a WZM nevet viseli.

Hirdetés

A Call of Duty franchise jelenleg szárnyal, hiszen a tavaly megjelent Call of Duty: Modern Warfare és az arra építő Warzone is elképesztően sikeres lett. 2019 októberében megjelent a Call of Duty: Mobile is, mely szintén nagy népszerűségnek örvendett; a jelek szerint az Activision újabb címmel szeretné betámadni a telefonos piacot.

Az ingyenesen játszható CoD: Warzone portolása kis képernyőkre egy kifejezetten logikus lépés, hiszen a battle royale műfaj legnagyobb képviselői mind rendelkeznek mobilos verzióval, elég csak a PUBG-re vagy a Fortnite-ra gondolni. Most úgy tűnik, hogy a Warzone sem képez kivételt ez alól, hiszen az Activision már elkezdte toborozni a mobilos verziót készítő csapatot. 

Hirdetés

A kiadó honlapján jelent meg egy álláshirdetés, melyben features executive producert kerestek egy WZM néven emlegetett játékhoz - a pozíciót a jelek szerint mostanra betöltötték, ugyanis eltűnt a hirdetés. Nem kell nyomozói képesítés ahhoz, hogy rájöjjünk: a rövidítés a Warzone Mobile-t takarhatja. Annak fényében pedig végképp nem meglepő, hogy a kiadó efelé a platform felé kacsintgat, hogy egy augusztusi befektetői hívásban külön kitértek a telefonos piacra:

"A CoD: Mobile egy kifejezetten nagyszerű induláson van túl, de még ezzel is csak kapargatjuk a felszínét annak, amit ez a franchise elérhet mobilokon. Különböző platformokon keresztülívelő élményeket adni; ez egy hatalmas lehetőség a széria számára."

Persze érdemes megvárni az Activision hivatalos közleményét is a dologról, de egyáltalán nem tartjuk kizártnak, hogy hamarosan hallhatunk majd a projektről, hiszen a Call of Duty: Black Ops Cold War megjelenésével már adott a rivaldafény egy hasonló bejelentéshez. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)