Hirdetés

A Clash of Clans fejlesztői álnéven adták ki a legújabb játékukat

|

Az előző projektjeik meglepő sikere miatt a Supercell úgy döntött, hogy az új projektjüket titokban fogják piacra dobni.

Hirdetés

A Supercell egy hatalmas stúdió, a mobilpiac egyik legsikeresebb résztvevője. A Clash of Clans és a Clash Royale együttesen majdnem 1 milliárd letöltésnél tart, így alapvetően érthető, hogy amikor a publikum kezébe adták a Valleys & Villages című projektjüket, akkor kicsit óvatosabbak voltak.

A srácok az Osmium Interactive név mögé rejtőzve, csak kisebb régiókban dobták piacra az új játékot, amit mostanra egyébként átneveztek, és már Everdale címen fut.

Hirdetés

Amikor a megjelenés körülményeiről kérdezték a projekt vezetőjét, Lasse Sepanent, akkor a fejlesztő meglepő egyenességgel válaszolt.

"Tudtuk, hogy az elején szükségünk lesz a közösség visszajelzésére ahhoz, hogy igazán megértsük a csapatjáték rendszerének működését. Ugyanakkor azzal is tisztában voltunk, hogy egy Supercelltől érkező új játékra rengeteg szempár feszülne rá. Ez alapvetően jó dolog, de ebben az esetben még nem éreztük azt, hogy az Everdale megfelel az elvárásainknak."

Szóval a lényeg, hogy visszajelzéseket szerettek volna anélkül, hogy milliók kezdenék el rugdalni a projektet. Tekintettel arra, hogy a csapat a játékosok viselkedése mellett a közösségi oldalakon érkező kommenteket és posztokat is figyeli, egy jó döntés volt álnéven kiadni a cuccot.

Az Everdale egyébként Magyarországon még nem játszható, de valószínűleg már nincs messze a globális megjelenés.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)