Hirdetés

A Diablo Immortalban nem lesznek különálló szezonok

|

A mobiljátékban elsősorban a fő karakter fejlesztése áll a középpontban a Blizzard elmondása alapján.

Hirdetés

A minap elindult a Diablo Immortal alfatesztelése Ausztráliában, és a Blizzard több fontos információt is megosztott a mobiljátékkal kapcsolatban. A minden tartalmi frissítéssel együtt ingyenesnek tervezett játékról azóta újabb érdekesség derült ki, ami nagy különbséget jelent az Immortal, illetve a PC-n és konzolokon elérhető Diablo 3 között.

A Blizzard fejlesztői a Polygon csapatának nyilatkozva elmondták, a Diablo Immortalban elsősorban arra koncentrálnak, hogy a játékosok egy adott karakterüket fejlesztve vágjanak bele az újabb küldetésekbe. 

Hirdetés

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a mobiljátékban nem lesznek szezonok, mint a Diablo 3-ban, nem kell majd az új szezon kezdetekor egy új karaktert felépíteni és fejleszteni a nulláról. Természetesen adott lesz annak lehetősége az Immortalban is, hogy több karakterrel játsszunk, viszont a fejlesztők célja, hogy leginkább csak egyet használjunk folyamatosan.

Ez a játékstílus lényegesen eltér a klasszikus Diablo-játékoktól, de vélhetően nem is ugyanaz a célcsoportja az Immortalnak, amelyik szezonról szezonra több karakter fejlesztésére képes rengeteg időt és energiát szánni.

Ti mit gondoltok, jó döntés a szezonok elhagyása a Blizzard részéről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)