Hirdetés

A Fall Guys mobilokra is megjelenik, de nem teljes az öröm

|

Noha a Mediatonic játékának grafikájával valószínűleg a legtöbb mobil már megbirkózna, egyelőre sajnos csak Kínában készül hozzá telefonos port.

Hirdetés

Valószínűleg a fejlesztőket is meglepte, hogy milyen gyorsan tett szert hatalmas népszerűségre a Fall Guys, pláne annak fényében, hogy a fejlesztés alatt nem kifejezetten kapkodtak utána a kiadók - most azonban a fél internet arról szól, hogyan rohangálnak a béna babok a különféle akadálypályákon. Persze a divathullámnak minél többen szeretnének részesei lenni, azonban mivel csak PC-n és PS4-en elérhető a móka, így erre nem mindenkinek van lehetősége. Egy vállalat most megvásárolta a mobilos kiadás jogait, de ennek csak egy országban örülhetnek.

Hirdetés

A hírt egy játékipari elemző, Daniel Ahmad szállította, aki azt is kiderítette, hogy a Bilibili nevű kínai videomegosztó cégnél landoltak a jogok. A hírt később a Mediatonic egy fejlesztője is megerősítette, azonban azt is hozzátette, hogy a játék csak bizonyos régiókban, esetünkben Kínában jelenik majd meg mobilokra is.

"Megerősíthetjük, hogy a Bilibili megvásárolta a játék mobilos verziójának kiadási jogait Kínában. Ahogy azt sejthetitek, rengeteg platformmal kapcsolatos kérdést kaptunk a megjelenés óta, és természetesen a jövőben szeretnénk minél több platformon megjelentetni a Fall Guyst, azonban most minden erőnkkel a PC-re és a PS4-re koncentrálunk."

- nyilatkozta Paul Croft, a Mediatonic társalapítója.

Ez tehát azt jelenti, hogy nincs kizárva, hogy a jövőben világszerte is mobilokra látogatnak majd a babok, hiszen egyelőre csak a kínai mobilos jogok találtak gazdára, azonban erre még várnunk kell.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)