Hirdetés

A Family Guy és más animációs sorozatok karaktereivel versenyezhetünk hamarosan

|

Húsz karakterrel indul majd a Warped Kart Racers, de sorra jönnek újabb szereplők.

Hirdetés

Valamiért egyre többen éreznek mostanában késztetést arra, hogy különböző franchise-ok karaktereit vagy egy karting játékban, vagy egy a Smash Bros.-ra emlékeztető verekedős játékban eresszék egymásnak. A Nickelodeon Kart Racersből már több rész is készült, illetve úton van a MultiVersus is, amiben Tom és Jerry párosával verhetjük el Batmant, például.

A Fox is szereti vegyíteni népszerű sorozatait, mint tette azt például az Animation Throwdown kártyajátékban, most pedig egy karting játékban versenyezhetünk számos sorozat népszerű karaktereivel.

Hirdetés

Május 20-án, kizárólag az Apple Arcade előfizetői számára válik elérhetővé (iOS-re és MacOS-re is) a Warped Kart Racers, melyben egyebek mellett a Family Guy, az Amerikai fater és a Texas királyai (King of the Hill) főszereplői is feltűnnek. Játszhatjuk offline, online pedig akár 8 játékos is versenybe szállhat 16 különböző pályán, és érdemes minden nap visszatérni, mert napi kihívások várnak majd minket. Akinek az érintőképernyős irányítás nem fekszik, használhat kontrollert.

Ha az exkluzivitás nem is örökre szól, jó darabig nem számíthatunk arra, hogy más platformokon is élvezhetjük a megmérettetéseket. Legalább annak örülhetünk, hogy nem lesznek benne mikrotranzakciók, ahogy az Apple Arcade-ben általában.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)