Hirdetés

A Final Fantasy IV is megjelent iOS-re, de még koránt sincs vége

|

A Square Enix kiadta a Final Fantasy sorozat negyedik részét az Apple hordozható eszközeire, és bejelentették, hogy ez még csak a kezdet.

Hirdetés

A szerepjátékok fanatikusai szinte csak a Square Enixben bízhatnak, ha okostelefonjaikon és táblagépeiken szeretnének más bőrébe bújni.

A Square Enix viszont folyamatosan termeli ki magából a jobbnál jobb, ugyanakkor az App Store többi alkalmazásához mérten kimondottan drága remake-eket és vadonatúj alkotásokat. A cég legújabb iOS-es játéka a Final Fantasy IV remake-je, ami 14.49 euróért vásárolható meg, és a 2008-ban megjelent DS-es remake portja. A játékhoz egy trailer is érkezett, ennek végén pedig a "The Final Fantasy mobile revolution begins…" ("A Final Fantasy mobil forradalom elkezdődik...") felirat ad némi bizakodásra okot azzal kapcsolatban, hogy a sorozat további részei is megjelennek majd a platformra. Amilyen gyorsan a technológia fejlődik, nem elképzelhetetlen, hogy ha a Square Enix tartja ezt az ütemet, mire a legújabb epizódokhoz érnek, semmi nem állhat majd azok iOS-re portolásának útjába. Addig meg marad a nosztalgia.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)