Hirdetés

A Forza Street most mobilokra is megjelent

|

A Microsoft és a Turn 10 ingyenesen játszható versenyjátéka már iOS-re és Androidra is elérhetővé vált, ráadásul minden eredményünket vihetjük egyik platformról a másikra.

Hirdetés

Tavaly áprilisban jelent meg eredetileg a Forza Street, akkor még csak Windows 10-es PC-re. A Turn 10 elmondása szerint egy könnyen elérhető, gyors játékélményt kínáló mókát akartak kínálni az elfoglalt rajongóknak. A versenyek rövidebbek, mint egy perc, a játék mégis tele van tartalommal, eseményekkel, feloldható járgányokkal.

Hirdetés

A mobilos verzió pedig most mindezt Androidra és iOS-re ülteti, ráadásul tökéletesen együttműködik a Windows 10-es kiadással. Minden elért eredményünk, feloldott járgányunk jön velünk, ha platformot váltanánk.

A Microsoft és a Turn 10 nagyon szeretnék, hogy kipróbáljuk a Streetet, ezért június 5-ig minden bejelentkező kap ajándékba egy 2017 Ford GT-t, extra kreditet és aranyat is. Legalább egyszer-kétszer érdemes lesz belépni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)