Hirdetés

A Gyűrűk Ura rajongók új játékot kapnak, amelyben gonoszokkal is lehetünk

|

A The Lord of the Rings: Rise to Warért az a stúdió felel, amelyik a Diablo Immortalért is.

Hirdetés

A Warner Bros. Interactive Entertainment és a NetEase még tavaly júniusban jelentették be, hogy új A Gyűrűk Ura mobiljátékon dolgoznak, amelynek címe The Lord of the Rings. Rise to War lesz, és egy stratégiai játék lesz, amely Középföldre harmadkorában játszódik.

A játékmenetben az lesz a feladatunk, hogy sereget gyűjtsünk és területeket szerezzünk meg, miközben kutatjuk az Egy Gyűrűt.

Ennek köszönhetően a Rise to Warban olyan karakterekkel találkozhatunk, mint Aragorn és Elrond, és választhatunk, hogy a jók vagy a rosszak oldalára állunk, és komoly küzdelmet vívunk az előrehaladásért.

Hirdetés

Minden győzelemmel új földet szerzünk, minden verességgel egyet veszítünk. A szezonokra osztott játék végén az nyer, aki legyőz négy gonosz frakciót és elfoglalja Dol Guldurt. A stratégiát egy ideje elérhető már tesztelik egyes régiókban, így van róla gameplay is, íme: 

A The Lord of the Rings. Rise to War szeptember 23-án jelenik meg Androidra és iOS-re Európában, az Egyesült Államokban, Óceániában és Délkelet-Ázsiában. A NetEase egyik tweetje alapján egyébként lehetséges, hogy később más platformokon is felbukkan majd a játék.

Ti ki fogjátok próbálni?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)