Hirdetés

A következő DOOM játék nagyon cuki, nagyon véres, és mindjárt meg is jelenik

|

A Mighty DOOM már 2021 óta tesztelés alatt áll, így felfokozott lelkesedéssel mondhatjuk ki a "végre" szót a megjelenési dátum kihirdetése kapcsán.

Hirdetés

A Bethesda 2020-ban bejelentette, hogy egy irtó cuki, felülnézetes, roguelite mobiljátékkal fogja bővíteni a DOOM univerzumát. A Mighty DOOM című F2P címet el is kezdték tesztelni 2021-ben, de azóta sem kaptunk konkrét információkat a megjelenésével kapcsolatban. Ez most végre változott.

A Bethesda kiadott egy új trailert, és lelkesen közölte a világgal, hogy 2023. március 21-én a Mighty DOOM végre letölthető lesz iOS-es és androidos eszközökre.

Hirdetés

A mobilos kaland nyilván nem egy AAA FPS, viszont amit kapunk, az nagyon bájos, rengeteg akcióval, hatalmas szörnyekkel és literszámban folyó vérrel. Hiába a mini-slayer és a mini-démonok, ez még mindig egy DOOM játék, így a brutalitás nem marad el.

Ha érdekel titeket a cucc, akkor a Mighty DOOM hivatalos oldalán feliratkozhattok a játékra egy kisebb ajándékcsomag reményében.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)