Hirdetés

A League of Legends: Wild Rift hazai megjelenési dátumát is tudjuk már

|

Elindult a mobilos League of Legends nyílt bétatesztje és Riot keményen dolgozik azon, hogy egyre több régiót engedhessenek be. Hamarosan ránk kerül a sor.

Hirdetés

Ahogy azt a Riot Games múlt hónapban megígérte, december lesz a mi hónapunk a League of Legends: Wild Rift kapcsán. A régiónként megnyíló béta hamarosan nálunk is elérhető lesz, és már pontos dátumot is kaptunk: december 10 a piros betűs nap. Ezt azt jelenti, hogy nagyjából 3 hét múlva már mobilról is nyomhatjuk a LoL meccseket.

A League of Legends: Wild Rift a méltán híres e-sport játék iOS-es és Androidos kiadása, amit a Riot fejlesztői az alapoktól építettek újjá a platformra. Vizuálisan lekörözi a nagy testvért, kezelésében pedig fényévekkel hagyja le a többi mobilos MOBA-t.

Hirdetés

Hősök és skinek tekintetében még kicsit le van maradva a PC-s verzió felhozatalától, de a mobilos csapat lóhalálában pótolja a hiányzó tartalmakat, szóval akármennyire is divatos idegenkedni a telefonos játékoktól, a LoL szerelmeseinek ezt érdemes lehet majd kipróbálni.

A lényeg, hogy a League of Legends: Wild Rift december 10-től lesz elérhető hazánkban iOS-en és Androidon. Ti adtok neki egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)