Hirdetés

7 Billion Humans, Gone Home - a legjobb mobiljátékok a héten

|

Tony Hawk új játékkal jelentkezett, megjelent a Clash Royale fejlesztőinek újdonsága, és néhány, más platformokon már sikert aratott játék is átköltözött mobilokra.

Hirdetés

Egy kicsit reméltük, hogy amikor a THPS5 bukása után Tony Hawk bejelentette, hogy új játékon dolgozik, de nem az Activisionnel, egy konzolos/PC-s játék készül egy másik stúdiónál. Valójában viszont az a helyzet, hogy mobilon sokkal jobbak a lehetőségek. Nem is hibáztatjuk, de azért igen, hogy a Skate Jam megint csak egy felejthető, hibákkal teli játék lett; feltettük a listára, mert nagy név, adjatok neki egy esélyt, de ne várjatok tőle sokat. Ellenben a Brawl Starst és a 7 Billion Humanst tényleg ne hagyjátok ki.

Hirdetés

7 Billion Humans (iOS) - 1790 Ft

Brawl Stars (iOS, Android) - ingyenes

Driving Skillz (iOS, Android) - ingyenes

Gone Home (iOS) - 1790 Ft

Reed 2 (iOS) - 1090 Ft

This is the Police (iOS, Android) - 2490 Ft / 2790 Ft

Tony Hawk's Skate Jam (iOS, Android) - ingyenes

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)