Hirdetés

A legjobb mobiljátékok a héten

|

Az Apple Arcade indulásával elképesztő mennyiségű kiugróan jó játék szakadt ránk, de akad azért valami az androidosoknak is.

Hirdetés

A héten 73 játékkal elindult az Apple Arcade, köztük olyan címekkel, mint a Sonic Racing, az Oceanhorn 2, egy új Frogger, a Rayman Mini vagy a Mini Motorways. Mivel az első hónap ingyenes, és utána is csak 1890 Ft lesz havonta, feltétlenül próbáljátok ki, ha van iOS 13-at támogató iPhone-otok, ha pedig nincs, de iPaddel vagy Apple TV-vel rendelkeztek, várjatok még pár napot, míg megérkezik az iPadOS és a tvOS . Biztosan találtok majd valami nektek tetszőt a kínálatban. Én személy szerint a fentieken túl még a Skate Cityt meg a tint.-et ajánlom, ennél tovább egyelőre nem jutottam, de ha ti igen, és ajánlanátok valamit másoknak, tegyétek meg kommentben! Alább csak a héten megjelent, de nem-arcade-es játékokat találjátok.

Hirdetés

Apple Arcade (iOS) - 1890 Ft/hó

Colina: LEGACY (iOS, Android) - 699 Ft / 590 Ft

Football Drama (iOS, Android) - 1790 Ft / 1799 Ft

Mountain Madness (iOS, Android) - ingyenes

Mythgard (iOS, Android) - ingyenes

Ninja Prime: Tap Quest (iOS, Android) - ingyenes

Rope Clash: Swing Racing (iOS, Android) - ingyenes

SimpleRockets 2 (iOS, Android) - 1790 Ft / 1799 Ft

Solisquare (iOS) - ingyenes

Undervault (iOS, Android) - 1090 Ft

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)