Hirdetés

A legjobb mobiljátékok a héten

|

A Forza Street megjelent azon platformokra, amikre igazán való, és bár nem lesz olimpia idén, Sonic rajthoz áll.

Hirdetés

Ugyan idle játékokat általában nem szoktunk a listára tenni, a The Goldbergs: Back to the 80s esetében kivételt tettünk, mivel az az itthon is futó A Goldberg család sorozathoz kapcsolódik. Ennél sokkal érdekesebbek ugyanakkor a heti kiemelt mobiljátékok, melyek között van Halállabirintus-adaptáció, Forza spin-off, valamint sportoló Sonic is. A második oldalon megtaláljátok a többit, ne felejtsetek el lapozni!

Hirdetés

Legjobb mobiljáték megjelenések

Deathtrap Dungeon: The Interactive Video Adventure (iOS, Android) - 1790 Ft / 1899 Ft

Eddie Marsan narrációjával játszhatjuk végig - angol nyelven - Ian Livingstone klasszikusát, a Halállabirintust, mely, ahogy azt a neve sugallja, egy csapdákkal és szörnyekkel teli labirintusba kalauzol minket. A játékhoz több mint 5 órányi videót rögzítettek.

Forza Street (iOS, Android) - ingyenes

A trendeket követő spin-offal jelentkezett a Forza széria. A Forza Streetben egyszerű versenyeken vehetünk részt, autókat gyűjtögethetünk és fejleszthetünk, de nem érdemes tőle Motorsport- vagy Horizon-szintű élményt várni.

Sonic at the Olympic Games (iOS, Android) - 3490 Ft

Bár a 2020-as olimpiát leghamarabb 2021-ben tarthatják meg, több olimpiai témájú játék is készül. A Switch-exkluzív Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 után egy mobiljáték érkezett, melyben 15 versenyszámban indulhatunk. Ingyenesen el lehet kezdeni, de a teljes játék feloldásáért fizetni kell.

A folytatáshoz lapozz tovább!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)