Hirdetés

A legjobb mobiljátékok a héten

|

Egy új Pokémon játékot is tudunk ajánlani a héten sok más érdekesség mellett.

Hirdetés

A The Pokémon Company az elmúlt néhány napban számos alkalmazást és játékot bejelentett, köztük a Pokémon Café Mixszel, ami a mobilokat célozza, és egy 5v5-ös MOBA-val, ami később jön, de szintén elérhető lesz iOS-re és Androidra. Nem rossz most Pokémon-rajongónak lenni, de az se szomorkodhat, akit nem ragadtak el a zsebszörnyek. Kiemelt megjelenések az első oldalon, többiek hátrébb, fogyasszátok egészséggel!

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

The Academy: The First Riddle (iOS, Android) - 2990 Ft (az első fejezet ingyenes)

Egy legendás akadémián kell egy új diák, Sam szerepében felfedezni a rejtélyeket, megoldani több mint 200 fejtörőt, és felfedezni a kidolgozott épület minden szegletét.

The Almost Gone (iOS, Android) - 1490 Ft / 1500 Ft (akciósan)

Szintén nyomozós, de ebben tárgyak és emlékek segítségével kell a történet részleteire fényt derítenünk. Minden egyes újdonság segít rájönni a főszereplő korábbi életének részleteire, és arra, hogyan és miért esett csapdába.

Pokémon Café Mix (iOS, Android) - ingyenes

Nemrég jelentette be a The Pokémon Company vadonatúj, könnyed mobilos játékát, mely a héten vált elérhetővé. Feladatunk egyszerű logikai feladványok megoldásával egy olyan kávéházat üzemeltetni, mely ízletes dolgokat kínál és munkát is ad pokémonoknak.

További mobiljáték megjelenések

DoomCar (iOS, Android) - ingyenes

Death Come True (iOS, Android) - 5790 Ft / 6599 Ft

Golf on Mars (iOS, Android) - 1090 Ft / 1190 Ft

Hellrider 3 (iOS, Android) - ingyenes

Folytatáshoz lapozz egyet!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)