Hirdetés

A legjobb mobiljátékok a héten

|

A Thronebreaker: The Witcher Tales nélkül sokkal unalmasabb lenne ez a lista.

Hirdetés

Valami érdekes oknál fogva ezen a héten szinte csak olyan játékok jöttek, amik más játékok gagyi klónjainak néznek ki, különösen nehéz volt érdekesebbeket kiválogatni. A Thronebreaker: The Witcher Tales azért sokat javított a helyzeten. Nézzétek végig az e heti, szerény listánkat, hátha találtok valami nektek valót rajta!

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Thronebreaker: The Witcher Tales (iOS) - 3490 Ft

A Thronebreaker egy önálló történetet mesél el a The Witcher univerzumában, melynek főszereplője Meve királynő, Rívia és Líria uralkodója. Őt terelgetjük, a harcokat pedig mindig gwentben vívjuk meg. Aki a gwentet szerette a The Witcher 3-ban, és azt is, ahogy a CD Projekt RED írói történetet mesélnek, ne hagyja ki!

További mobiljáték megjelenések

Donuts Delivery (iOS) - ingyenes

Emergent Fates (iOS) - ingyenes

Series Makers Tycoon (iOS, Android) - 1090 Ft /999 Ft (most leárazva 590 Ft)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)