Hirdetés

A legjobb mobiljátékok a héten

|

Végre mobilon is elakadhatunk a sárban a Mudrunner portjával.

Hirdetés

Most egy izgalmas megjelenésekkel teli hét végéhez érkeztünk, de ez elsősorban más platformokra már megjelent játékoknak köszönhető. A Focus Home Interactive a MudRunnerből készített mobilos változatot, a Daedalic Entertainment a Felix the Reapert tette át, a Level-5 pedig a harmadik játékkal folytatta a Professor Layton sorozat felújított változatainak sorát. Lássuk, mivel tölthetjük az időt a strandon, buszon, vagy bárhol, ahol biztonságos mobilt tartani a kézben.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Felix the Reaper (iOS) - 1490 Ft

A Felix the Reaperben több mint 50, Sokobant idéző fejtörő vár minket, kiszínezve némi fekete humorral. Felixként az a feladatunk, hogy gondoskodjunk az emberek haláláról, és az árnyékokat kihasználva juttassuk őket a túlvilágra.

Layton: Lost Future in HD (iOS, Android) - 4990 Ft

2010-ben jutott el Európába a Nintendo DS-re készült Professor Layton and the Lost Future (vagy Unwound Future, ahogy az USA-ban nevezték), ennek mobilos, HD változata érkezett meg a héten. Több mint 200 fejtörőt megoldva kell nyomoznunk, hogy egy nagy rejtély végére járjunk.

Mudrunner Mobile (iOS, Android) - 2290 Ft / 2690 Ft

Lapozz a következő oldalra a folytatásért!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)