Hirdetés

A legjobb mobiljátékok a héten

|

A Ubisoft verekedős játéka, a Brawlhalla elérhetővé vált mobilokra is, de nem ez az egyetlen érdekesség a hét újdonságai között.

Hirdetés

A Ubisoft már régóta pofozgatja a Brawlhallát, ami, mivel továbbra is lelkesen foglalkoznak vele, valószínűleg kellően népszerű. Számos egyéb platformon elérhető, és most mobilon is azzá vált, így ha eddig nem tettétek, most nézzetek rá, hátha pont ez az, ami átsegít titeket az élet nehezebb napjain. Összejövetelekre is tudunk ajánlani valamit.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Brawlhalla (iOS, Android) - ingyenes

A Ubisoft free-to-play verekedős játéka már mobilokon is elérhető. Az erősen a Smash Bros. játékokra hajazó brawlerben új és más franchise-okból ismert karakterek szerepében püfölhetjük egymást, egyszerre akár 8-an is, válogatott játékmódokban.

Gogogo! (iOS, Android) - ingyenes

A Gogogo! egy partijáték, melyben 3-16 játékos vehet részt különböző kihívásokban, próbára téve képességeiket mindenféle kategóriákban. Van, hogy csukott szemmel kell megérinteniük a képernyő közepét, máskor a lehető legstabilabban állni egy adott pózban.

Folytatás a következő oldalon!

Oldalak: 1 2 3

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)