Hirdetés

A legjobb mobiljátékok a héten

|

Sam Fisher újabb játékban cameózik, ami nem a sajátja, és összeáll a Ubisoft más hőseivel és gonoszaival a világ megmentése érdekében.

Hirdetés

Talán soha nem kapunk már új Splinter Cell játékot, és Sam Fishernek örökre csak a vendégeskedés marad. Hamarosan bekerül a Rainbow Six: Siege-be is, és csak a Ubisoft tudhatja, hol bukkan fel legközelebb. Ezen a héten hivatalosan is megjelent a Tom Clancy's Elite Squad, benne a franchise rajzfilmesített hőseivel, de talán még ennél is érdekesebb a The Last Campfire, melyet a No Man's Sky négy fejlesztője dobott össze - viszont az mobilon csak az Apple Arcade előfizetőinek érhető el.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

The Last Campfire (Apple Arcade)

Ahogy a bevezetőben is szó esett róla, a Hello Gamesen belül egy kis csapat álmodta meg és hozta össze a The Last Campfire-t. Ebben egy kis figurát terelgethetünk, aki egy rejtélyes helyen találja magát, ahonnan szeretne hazajutni. Journey-szerű élményre számíthatunk tőle, és ez kezdetnek már jó. PC-re az Epic Games Store-ból lehet beszerezni, de elérhető PS4-re, Xbox One-ra és Switchre is.

Tom Clancy's Elite Squad (iOS, Android) - ingyenes

Nem kell sokat játszani az Elite Squaddal, hogy egyértelművé váljon, ez egy spin-off, ami semmit nem ad hozzá az univerzum egészéhez, de attól még tud szórakoztató lenni. Automatikusan zajló harcokra küldhetjük alakulatunkat, melyben a Ghost Recon, a Splinter Cell, a The Division, a Rainbow Six és további Tom Clancy játékok karakterei szerepelnek, jók és rosszak egyaránt. Katonáinkat fejleszthetjük, extra képességekkel segíthetjük.

Lapozz tovább a folytatásért!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)