Hirdetés

A legjobb mobiljátékok a héten

|

Meglepően erős hét áll mögöttünk, négy játékot is kiemelten tudunk ajánlani nektek.

Hirdetés

Hirtelen nem is ugrik be olyan hét, amikor négy játékot is a kiemeltek közé tudtunk tenni, de valamiért úgy gondolták a mobilos fejlesztők, hogy most kell kiadniuk izgalmas újdonságaikat. Van két port, valamint két népszerű mobilos franchise új tagja is beköszönt, de a lapozás után is találtok még érdekességeket. Kommentben egyébként most is bátran lehet ajánlani, ha van valami olyan, amit szívesen javasolnátok másoknak.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Company of Heroes (iOS, Android) - 4990 Ft / 5599 Ft

Valószínűleg senkinek nem kell bemutatni a Company of Heroest, az utóbbi évek egyik legsikeresebb második világháborús stratégiai játékát, mely tabletekre már egy ideje elérhető, viszont most már iPhone-okon és androidos okostelefonokon is fut. Nyilván mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy készülékének képernyőmérete mennyire alkalmas egy ilyen játékhoz, de a fejlesztők mindent megtettek, hogy tenyérnyi kijelzőn is jó legyen játszani. Azért a kompatibilitást ellenőrizzétek vásárlás előtt.

OLO Loco (iOS, Android) - 1490 Ft

Az OLO korábban úgy lett népszerű, hogy egyike azon mobilos játékoknak, amiket egy képernyőn többen is játszhatnak. Az OLO Loco ennek folytatása, számos új játékmóddal, online PvP-vel kiegészítve. Feladatunk körünkkel kilökdösni a többiek köreit, hogy a mieink legyenek a célterülethez közel.

PAKO Caravan (iOS, Android) - ingyenes

A PAKO szintén egy közismert mobiljáték, a Caravan pedig annyival bonyolítja meg az autós üldözéseket, hogy egyre hosszabb kocsisort irányítunk - nagyjából mint a Snake-ben. A cél természetesen karavánunk folyamatos növelése, de extra feladatok is várnak minket.

The Unfinished Swan (iOS) - 1790 Ft

Teljesen váratlanul jelent meg iOS-re a korábban PlayStation-exkluzív The Unfinished Swan, mely egyébként a What Remains of Edith Finch készítőinek első játéka volt. Eleinte csak fehérséget látunk, de festékdobálással előhozhatjuk a környezet többi elemét, közben pedig megismerhetjük egy magányos király történetét, akinek hangját a Monty Pythonból ismert Terry Gilliam adja.

Folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)