Hirdetés

A legjobb mobiljátékok a héten

|

Ez a hét visszafogottabb volt, mint a múltkori, viszont elstartolt az Xbox cloud gaming szolgáltatása.

Hirdetés

A hét legizgalmasabb mobilos híre egyértelműen a korábban Project xCloud néven emlegetett, végül simán cloud gamingre keresztelt szolgáltatás indulása, aminek köszönhetően az androidos játékosok rengeteg xboxos játékot pörgethetnek készülékeiken. Sajnos az Apple szabályai miatt az iOS-esek ebből kimaradnak, de reméljük, sikerül valami megoldást találni erre. Addig nézzük, mit hoztak nekünk a fejlesztők ezen a héten.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Scythe: Digital Edition (iOS, Android) - 3290 Ft / 2499 Ft

Újabb társasjátékot hozott el nekünk digitális formában az Asmodee Digital, ezúttal a Scythe-ra került a sor. A stratégiai játék az 1920-as években játszódik, az első világháború újabb fázisához közeleg, mechák épülnek, mi pedig öt frakció egyikét irányítva küzdhetünk azért, hogy Európa legtehetősebb nemzetévé váljunk. 

Xbox cloud gaming (Android) - Xbox Game Pass előfizetéshez kötött

Ahogy a bevezetőben is említettük, elstartolt az Xbox cloud gaming, így mindenki, aki rendelkezik megfelelő androidos okostelefonnal vagy táblagéppel, elfogadható minőségű nettel, és jó esetben egy a készülékhez társított kontrollerrel, elérheti a Game Passban található játékokat, és kedvére játszhat valamelyik Forzával, Haloval kedvére, akár otthonától távol is. A szolgáltatás ára sem rossz, már csak az érdekesség kedvéért is érdemes legalább egy hónapra befizetni rá.

További mobiljáték megjelenések

Merge Blocks 3D (iOS, Android) - ingyenes

Paladin's Story: Fantasy RPG (iOS, Android) - ingyenes

Rowdy City Wrestling (iOS, Android) - ingyenes

Similo: The Card Game (iOS, Android) - 99 Ft / 169 Ft

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)