Hirdetés

A legjobb mobiljátékok a héten

|

Végre mobilon is programozhatunk a Ubisoft hülye nyulai segítségével.

Hirdetés

E heti kiemeltünk nem annyira játék, mint inkább oktatóprogram, de maradjunk annyiban, hogy szórakoztató formában segít elsajátítani a programozás alapjait azon fiatalok számára, akik nem kapnak görcsöt a Rabbids franchise-tól. Felnőttként más megítélni, pláne úgy, hogy Raymant is tévútra vitték, de a Rabbids Coding célja nemes, és egyébként tényleg hasznos a program. Próbáljátok ki azt, ha mást nem is!

Ja, és egyébként a PC World összehasonlította az iPhone 12 és Galaxy S20 szériákat, olvassátok el, melyik készülék mit tud!

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Rabbids Coding (iOS, Android) - ingyenes

A Ubisoft mobilon is elérhetővé tette ingyenes programozási oktatóprogramját, a Rabbids Codingot, ami az algoritmizálás alapjait hivatott megtanítani 7 éven felülieknek. Kimondottan úgy alkották meg, hogy a legtöbb korosztály számára hasznos és szórakoztató legyen, és nyilván nem kell hozzá semmilyen előképzettség.

További mobiljáték megjelenések

Cubinko (iOS) - ingyenes

Dashero: Sword & Magic (iOS, Android) - ingyenes

Escape Legends (iOS, Android) - ingyenes

Ordesa (iOS, Android) - 1090 Ft / 1099 Ft

unmemory (iOS, Android) - 1490 Ft

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)