Hirdetés

A Marvel Snap japán karakterekkel ünnepli a kínai újévet, a felháborodás nem maradt el

|

Vészesen közeleg a holdújév ünnepe, ez pedig lassacskán az egyes játékokban is megjelenik, többek közt az internet kedvenc új kártyajátékában is.

Hirdetés

Ahogy a legtöbb online játék, úgy a Marvel SNAP is előállt a maga Lunar New Year eseményével, amin keresztül behúzhatunk ünnepi tárgyakat. Ez még önmagában egy tök jó dolog, de ott megbonyolódik a helyzet, hogy mely karakterekre fókuszál az event.

A holdújév ünnepi mókában ugyanis Shang-Chi, Colleen Wing, Armor és Psylocke a főszereplők. Közülük hárman ugyan ténylegesen ázsiai karakterek, csak éppen nem kínaiak: Colleen Wing és Armor japánok, Psylocke pedig egy brit nő, akinek tudata egy japán hölgy testébe van zárva. A kínai újév ünnepet tehát Shang-Chi kivételével a Second Dinner igazából japán karakterekkel ünnepli.

Hirdetés

Több játékos is felhozta a témát, mondván használhatták volna Mr. Negative-ot, Iron Fistet vagy Aerót, de ők inkább a japán hősöket helyezték előtérbe. A Marvel képregényekben egy halom kínai karakter kapott már kisebb-nagyobb szerepeket, így a kérdőjelek érthetőek az esemény körül.

Akárhogy is, a január 13-án indult Lunar New Year buli pontosan január 30-ig tart majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)