Hirdetés

A mobilos The Divisionben is lesz Dark Zone, az új trailer megmutatta, mire számíthatunk

|

Annak idején, a The Division megjelenésekor a Dark Zone volt a játék egyik legnépszerűbb darabja, így azt a stúdió nyilván magával hozza az új platformokra is.

Hirdetés

A Tom Clancy's The Division Resurgence célja, hogy az első Division hangulatát és játékelemeit átültessék egy alapjaitól mobilokra épített élménybe. Ennek persze része a PVP tartalom is, ami Dark Zone-ban teljesedik ki igazán. Ahogy az eredeti játékban úgy itt is hamar lesz ember embernek farkasa.

Fogni kell a zsákmányt és mielőbb kijutni, mert ha nem sikerül kihoznunk a szajrét a Dark Zone-ból, akkor a többi csapat fogja azt lenyúlni tőlünk.

Hirdetés

Hogy ez persze mennyire lesz komplex élmény mobilon az már jó kérdés, de ha helyén lesz a megvalósítás, akkor az ötlettel alapvetően nincs semmi gond. Az első trailer akciódús csatákat és feszült felfedezést ígér a zónában.

A The Division Resurgence még mindig nem kapott megjelenési dátumot, de ha valaki szeretne részt venni a mobilos móka tesztelésében, az a vonatkozó weboldalon jelentkezhet a meghívójáért.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)