Hirdetés

A netezésért nem, de a telefonálásért adóznunk kell

|

Az elmúlt napokban ment a találgatás, hogy kell-e adózni az internet után, avagy nem? Nos, az egyik szemünk sír, a másik üveg.

Hirdetés

A hazai közéleti események alakulása okán immár harmadjára vagyunk kénytelenek politikai jellegű hírről írni, holott mindig kerültük ezeket. Először úgy volt, hogy a kormány megadóztatja az internetet is, aztán kiderült, hogy mégsem, de nem lehet teljes az öröm, mert a telefonálás és a sárgacsekk-adó mindenkire lecsap. Mivel nehezen tartjuk elképzelhetőnek, hogy van olyan internetező, akinek nincs mobilja, ezért szinte mindannyian érintettek vagyunk a dologban, akik rendszeresen járjuk a világhálót. Érdekesség még, hogy a hírek szerint búcsút inthetünk az egymás közti ingyenes beszélgetéseknek is, hiszen a kétforintos adó ezekre is vonatkozik majd. Arról, hogy a pénzmozgásokkal és a telefonálással kapcsolatos adókkal mit, milyen formában és hogyan tervez a Nemzetgazdasági Minisztériumunk, a nonstopMOBIL részletes cikkében olvashattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)