Hirdetés

A Netflix felhozatalában jelent meg a Hextech Mayhem: A League of Legends Story mobilokon

|

A Hextech Mayhem - A League of Legends Story egy szórakoztató kis ritmus-platformer, amit már a mobilos játékosok is élvezhetnek.

Hirdetés

Tavaly a Riot Games nagy port kavart a hirtelen jött League of Legends spin-offjaival. Ugyan a Hextech Mayhem volt a kevésbé izgalmas a kettőből, de ettől még elpötyögtünk vele PC-n.

A mai naptól kezdődően a játék iOS-en és Androidon is elérhető, de csak azoknak, akik rendelkeznek Netflix előfizetéssel. A streaming óriás ugyanis hozzácsapott két mobiljátékot a felhozatalához, és a Hextech Mayhem ezek egyike volt.

Hirdetés

A Netflix nagyon szeretne kivájni magának egy darabkát a játékiparból, de egyelőre csak a mobil piacon próbálkozik. A törekvéseinek részeként igyekszik bekebelezni minden érdekesebb címet, köztük a Dungeon Dwarves című idle dungeon crawlert is, ami a Hextech Mayhem mellett szintén ma került fel a streaming óriás polcára.

Ha nincs Netflix előfizetésetek, akkor a játékot továbbra is beszerezhetitek egyszeri fizetéses megoldásban PC-n vagy Nintendo Switchen.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)