Hirdetés

A Nintendo saját sírját ássa - Masato Kato szerint

|

Masato Kato nem kisebb személyiség, mint a Final Fantasy VII, a Xenogears és a Chrono Trigger írója.

Hirdetés

Most azonban nem ír, hanem épp nyilatkozik.

Kato szerint a Nintendo teljes dominanciája, amely a kézikonzolok között tapasztalható hamar végetér az iPadnek köszönhetően. Emellett hozzátette, hogy mind a DS (130 millió eladott darab), mind a Wii (71 millió eladott darab) hozzájárul ahhoz, hogy a Nintendo saját sírját ássa...

Már a Nintendo is tudja, hogy számára az Apple az igazi elelnfél, a céget "a jövő ellenségének" hívták nemrégiben egy jelentésükben.

"Ahogy az iPad tömegesen terjedni kezd a Nintendo uralkodása végetér" - tweetelte Kato. Érdekes a vélemény időzítése, hiszen mához két hétre az E3-on mutatja majd be a Nintendo új, 3DS kéziplatformját, amelyen béna szemüveg használata nélkül lehet majd 3D-ben játszani.

A hír igazi iróniája, hogy amióta Masato Kato szabadúszó író lett, olyan játékokon dolgozott, mint a Shiren 4 vagy a Mana sorozat. S ezek mind DS játékok...

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)