Hirdetés

A No More Heroes mobilon is hódít - legalábbis Japánban

|

A mobilos játékok sikerén felbuzdulva, a No More Heroes alkotói is kipróbálják a platform nyújtotta lehetőségeket.

Hirdetés

A Suda 51 gondozásában készült, meglehetősen egyedi megjelenésű No More Heroes úgy tűnik a mobilos játékosokra is szemet vetett. A No More Heroes: World Ranker nevet viselő ingyenes közösségi játék ugyan egyelőre csak Japánban érhető el és csupán az Androidos felhasználóknak, de a játék sikereitől függően a közeljövőben talán a Japánon kívüli felhasználók is belekóstolhatnak majd a Marvelous AQL által fejlesztett darabba.

Elvileg már az iOS változat is készülőben van, bár a megjelenési dátumát nem tudni. A World Ranker receptje egyébként hasonló, mint az eredeti játéké: egy általunk alkotott orgyilkos bőrébe bújva kell egyre magasabbra jutnunk a ranglétrán, miközben feladatokat teljesítünk, cuccokat gyűjtünk, valamint főellenségekkel és más játékosokkal akasztjuk össze a pengénk.      

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)