Hirdetés

A Persona 5 új spin-offja egyszerre lenyűgöző és egy kicsit problémás

|

A Persona 5: The Phantom X bejelentésétől bepörögtek a franchise rajongói, de mégsem teljes az örömük.

Hirdetés

Az Atlus hatalmas lelkesedéssel jelentette be néhány napja a Persona 5: The Phantom X című projektjét, amit a Perfect Worlddel együtt rak össze. Utóbbi cég keze azért van benne a dologban, mert egy PC-re is megjelenő mobiljátékról van szó.

Mielőtt azonban mindenki felháborodva lépne tovább, azért szeretnénk, ha jó Phantom Thiefekként legörgetnétek a képes és videós anyagokhoz. Bőven van miért izgatottnak lenni,

Hirdetés

A Persona 5: The Phantom X ugyanis a célplatformjaitól függetlenül egy teljes értékű Persona-élménynek tűnik. A játékosoknak lehetőségük lesz nappal suliba járni, a haverokkal lógni, és felfedezni a jelentősen kibővített Shibuyát és környékét. A Perfect World láthatóan rengeteg alapanyagot lapátolt át a Persona 5: Royalból, de számos új elemmel meg is toldotta azt.

Éjjel persze mehet a metaverse felfedezése, a szörnyek legyűrése, és a szokásos körökre osztott JRPG harcrendszer, amit a Persona és SMT játékokban már megszerethettünk.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A lenti képeken láthatjátok, hogy új főszereplőt kapunk új karakterekkel és új történettel. A karakterdizájnokért ugyanaz a Shigenori Soejima felel, aki a többi Persona játék ikonikus szereplőit is megtervezte.

A lenti trailerek jelentős mennyiségű tartalmat mutatnak a P5X egyes játékelemeiből és sztorijából:

Az első publikus tesztidőszak március végén indul, de az csak Kínában fog lezajlani. Sajnos az egész játékkal kapcsolatban nem tudjuk még, hogy kapni fog-e lokalizált verziót. A Perfect Worldnek jelentős méretű nyugati képviselete van, és ez egy elég nagy projektnek tűnik ahhoz, hogy az Atlus se hagyja ezt globális megjelenés nélkül, de a kiadással kapcsolatban egyelőre semmi sem biztos.

Ami viszont az, hogy mivel egy ingyenesen játszható mobiljátékról van szó, gacha-rendszerek és mikrotranzakciók bőven lesznek benne. Ezekről sajnos egyelőre semmi konkrétumot nem tudunk, de már a koncepció is aggodalmat kelt a Persona-közösségben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)