Hirdetés

A Pokémon GO fejlesztői ezúttal egy Transformers játékon dolgoznak

|

A Pokémon és a Harry Potter után újabb franchise-zal próbál szerencsét a csapat.

Hirdetés

A Niantic zászlóshajója egyértelműen a kiterjesztett valóságra épülő játékok lettek, a Pokémon GO és a Harry Potter: Wizards Unite mellett a tokiói stúdiójukban egy Pikmin adaptáció is készül. A Bloomberg  azonban már tudni véli, hogy milyen újabb ismert branddel fogják bővíteni a felhozatalukat, ez pedig nem más, mint az álcák és az autobotok háborúja. 

A jelentés szerint a Niantic következő játéka egy Transformers mobile AR-cím lesz, amely lehetővé fogja tenni a rajongók számára, hogy harcba szálljanak egymással a Hasbro karaktereinek segítségével. Az egyelőre ismeretlen című Transformers projekt megjelenése még az idén várható, a csapat már ebben a hónapban megkezdi a tesztelést Új-Zélandon.

Hirdetés

John Hanke, a Niantic vezérigazgatója elmondta a Bloombergnek, hogy az alapanyag olyan, mintha a kibővített valóságra lett volna tervezve. 

"Ez nem egy távoli bolygón zajló csata egy messze-messze galaxisban. Arról szól, hogy óriási robotok érkeznek a Földre, és csatákat vívnak Los Angeles közepén. Számunkra a való világban járó óriásrobotok túl jók ahhoz, hogy elszalasszuk őket."

Ti kipróbálnátok egy Transformers AR-mobiljátékot? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)