Hirdetés

A Pokémon GO legutóbbi frissítése több gondot hozott, mint hasznot

|

Kedvenc AR játékunk legutóbbi verziója komoly problémákkal érkezett, és ezt súlyosbítva pár pillanatig úgy tűnt, mindenkinek frissíteni kell majd rá.

Hirdetés

A Pokémon GO 0.205-ös verziója nem kifejezetten népszerű. Az iOS-es felhasználók sorban jelentik a kisebb-nagyobb bugokat, és sokan azért nem frissítik az alkalmazásukat, mert reménykednek, hogy hamarosan jön majd egy csiszoltabb változat. A gond ezzel csak az volt, hogy aki nem frissített a 0.205-ös verzióra, az nem láthatta a játék két új Pokémonját, Skrelpet és Claunchert, és így el sem foghatta őket.

Hirdetés

A Niantic támogatói oldala, a Niantic Support profil közölte, hogy tudnak a Skrelpet és Claunchert érintő gondokról, de egy darabig nem képesek láthatóvá tenni őket a Pokémon GO régebbi verziójában. Mindenkinek azt javasolták, hogy frissítsenek a legutóbbira, aminek ugye megvannak a maga problémái.

Néhány órával később a csapat helyrerakta a dolgot, de mivel a két új Pokémon a Rivals Week esemény részei, ezért sokan mégis a frissítést választották, hogy mielőbb begyűjthessék az újdonságokat.

A Niantic jelenleg több oldalról is küzd a hibajelentések lavinájával. Egyelőre mi azt javasolnánk, hogy amennyiben eddig nem tettétek, akkor ne frissítsetek a 0.205-re, amíg nem muszáj.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)